bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

vinn fina undies




TÄVLINGSDAGS :)

Vinst:
söt trosa från Evas underkläder, värde 149 sek
Tävlingsuppgift: motivera kort varför just du bör vinna, samt gå in på www.evasunderkläder.se, kolla in sortimentet, berätta vilken produkt du helst skulle vilja ha därifrån, förutom trosorna på bilden ovan.
Sista tävlingsdag: 31 mars -09

Lycka till! :)

TÄVLINGEN AVSLUTAD

Kommentarer :

#1: TESS

Jag har absolut inga snygga trosor. Som fattig student och singel är det inte det första man går och köper när man har ont om pengar. Jag och min troslåda skulle därför bli så glad om jag vann!



Jag tyckte även att den här bh:n var väldigt söt! :)

http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/push-up-bh-strass-framband/*

skriven
#2: evamar - tävlingsblogg

Jag behöver verkligen vinna för att min låda med underkläder består av urtvättade, grådassiga trosor med slapp resår. Jag har bara tre snygga par och det gäller att spara på dem till de dagar jag måste byta om bland andra människor.



Förutom trosorna på bilden gillar jag det rosa kamosetet:



http://www.evasunderklader.se/set-underklaeder/2-dels/topp-trosa-rosa-kamoflage/



Har länkat i tävlingsbloggen:



http://evamar.blogg.se/2009/march/trosor-31-mars.html

skriven
#3: LindaH

ååh så söta trosor. jag skulle vilja vinna för det blir inte ofta uppdatering i underklädeslådan när man lever på soc-bidrag. jag tycker sambon är värd att se mig i något "hetare"



föruton trosorna gillarde jag även det här tuffa setet:

http://www.evasunderklader.se/set-underklaeder/4-dels/underklaedesset-fyra-delar-hyllan/

skriven
#4: Erika

BH med push-up med brodyrArt.nr: ro-vangelis-bh gillar jag. en av de få snygga Bh arna som finns i min storlek.

skriven
#5: emma margareta

Åh jag vill vinna, jag behöver verkligen nya trosor. Känns som jag får tvätta och tvätta hela tiden för att man inte har nå mycket att välja mellan. Och dom här var ursnygga! Jag gillar också det där setet som Linda H tycker, snyggt de:D



Kram

skriven
#6: Jeanette

Jag har precis haft sönder min byrålåda där jag har mina underkläder så den inte går att stänga längre. Och det som sticker ut nu är slitna bomullstrosor i osexiga färger och mönster samt trosor som faktiskt en gång i tiden var snygga och sexiga. Jag vill inte se detta längre! Vill verkligen vinna ett par snygga trosor så jag inte behöver skämmas för alla de andra som sticker upp ur lådan. Som de här: http://www.evasunderklader.se/trosor/stringtrosor/stringtrosa-kjolliknande-volang/

Art.nr: wo-marinera.

Söta och sexiga!

skriven
#7: Louise B

Ursnygga trosor, verkligen!

Sitter och funderar på en bra motivering, tittar ner på trosor och får en uppenbarelse. Urtvättade snoppen hipsters från h&M är inte okej. Det är till och med ännu mindre okej med tanke på att jag just nu börjat dejta en kille som det går väldigt bra med. Till vår nästa dejt behöver jag verkligen ett par sexiga trosor så han inte springer innan jag presenterat honom får min konstiga släkt, haha.



Har aldrig tidigare varit inne på sidan men gud vad mycket fina underkläder där fanns. Det som jag fastnade för var en supersnygg vit bh. http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/push-up-bh-rikt-broderad/



Nu ska jag hålla tummarna för att jag kammar hem dessa sexiga trosor!



skriven
#8: Laura

Jag tyckte denna bustier var snygg: http://www.evasunderklader.se/korsetter/bustier/laang-broderad-bustier/



Jag skulle behöva vinna så gubben kunde få sig en överraskning.. hihi sen graviditeten har jag gått i mina bekväma men ack ej så snygga tangatrosor som säkert blivit lite uttöjda med alla extra kilon man haft

skriven
#9: Laura

Har länkat i tävlingsbloggen oxå; http://segtsomkolatavlar.blogspot.com/2009/03/31-mars21.html

skriven
#10: Anette

Underbara trosor! Som jag absolut vill bli ägare till, som ung och som tillbringat 3 år med min kära pojkvän, så vill man gärna överaska honom lite! Dessa skulle vara perfekta :) och BH:n skulle jag köpa med.



Annars tycker jag väldigt mycket om: http://www.evasunderklader.se/set-underklaeder/3-dels/soett-prickigt-3-delsset/



ha det bra! <3

skriven
#11: Annas tävlingsblogg

Jag har tipsat om din tävling i min blogg



http://molnboanna.blogg.se/2009/march/underklader.html

skriven
#12: Amanda

Jag är så trött på alla tråkiga underkläder som ligger i min garderob. Det skulle vara hur kul som helst att vinna de fina trosorna! Speciellt för mig som älskar volanger :)



Hipstertrosorna med snörning är riktigt snygga & sexiga. Förutom trosorna hade jag valt dessa:

http://www.evasunderklader.se/trosor/hipsters/hipstertrosa-spets-snoerning/



Håller tummarna! :)

skriven
#13: Malin

Jag är verkligen en underklädesfantast och har länge tittat på de underbara trosorna med volang på och skulle därför bli superglad om jag vann de!

Älskar deras sortiment och min favorit är helt klart denna: http://www.evasunderklader.se/korsetter/korsetter/korsett-snygg-vardagsbruk-2/

skriven
#14: Jeanette

Jag vill gärna vinna för det är alltid kul att få nya underkläder. En av mina favoriter från webshoppen är Push-up BH, rikt broderad. Den tycker jag är jättefin.

skriven
#15: Carola

Jag tycker om underkläd setet med paljetter i 3 delar, art. nr es-44015. Fast dom flesta underkläderna på sidan är fina(några lite för mycket för mig):)

skriven
#16: Jenny

jag tycker trosorna var jättesöta och skulle väldigt gärna visa upp dem för mig pojkvän ;)

skulle även gärna vilja ha "Strumpbyxor med bandmönster"

skriven
#17: Roxanna

Vilka läckra trosor! Jag skulle vilja vinna dem för jag har knappt nå sexiga trosor. De flesta är urtvättade och fula. Har väl något snyggt par men det skulle inte skada med dessa snygga! Min pojkvän kommer älska det ;-)



Jag tyckte den här var väldigt snygg också; http://www.evasunderklader.se/korsetter/bustier/bustier-halterneck-paljetter/

skriven
#18: Saga

Snygga underkläder är det bästa jag vet, dom här trosorna skulle passa perfekt till mina nya stockings jag faktiskt inhandlat från evas underkläder. Hoppas på vinst nu så får den nyblivna pojkvännen ett leende på läpparna :)



Jag är ett stort korsettfan och jag har verkligen fastnat för den här fördyra korsetten :) http://www.evasunderklader.se/korsetter/korsett-satin/

skriven
#19: Emelie

Jag älskar snygga och sexiga underkläder !Trosorna var grymt fina! Kan bara inte få nog av underkläder :).skulle göra mig extra glad nu efter att ha blivigt nybliven singel och få känna mig lite snygg,även under



Här är en av mina favoriter bland korsetterna :



http://www.evasunderklader.se/korsetter/korsetter/korsett-g-string-2/



Kramkram

skriven
#20: jennifer

Hejsan jag skulle gärna vilja vinna för att jag inte har speciellt mkt underkläder, så jag skulle bli väldigt glad om jag skulle vinna :)



förutom trosorna gillade jag den här ;)



http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/push-up-bh-rikt-broderad/





ha det bra!

skriven
#21: Emma

motivering



Nyförlovad

behöver piffa till vårat sexliv

och skulle så gärna vilja ha snygga underkläder så min kille blir glad. Han börjar nog bli trött på mina "tant trosor





http://www.evasunderklader.se/p.asp?p=sh-25095

skriven
#22: Lene-Therese

Jag borde vinna för att jag älskar underkläder!

En annan sak som jag skulle vilja ha där är Art.nr: ko-velwet-pushup (http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/push-up-bh-2/) :)

skriven
#23: Madeleine

Jag skulle villja vinna eftersom jag behöver ett snyggt mål för min viktnedgång.. En liten morot så att säga.. och annars gillar jag denna söta bh:n



http://www.evasunderklader.se/bh/push-up/push-up-bh-strass-framband/




Lycka till alla andra!

skriven
#24: Sandra tipsar

Jag vill vara med och tävla!



Jag gillade de här:

http://www.evasunderklader.se/plus-size/trosor/hipsterboxer-2-pack/



Jag tycker att jag ska vinna för att jag varit gravid eller ammat i över två år nu, och har under den tiden inte köpt några andra underkläder än mammatrosor och amningsbehåar!



Här har jag länkat:

http://sandratipsar.blogg.se/2009/march/tavla-om-snygga-underklader.html

skriven
#25: Silver

Som nybliven singel så mår man ju alltid bra av nya sexiga underkläder så förutom trosorna på bilden skulle jag vilja ha:

http://www.evasunderklader.se/set-underklaeder/2-dels/underklaedesset-tvaa-delar-halterneck/

just för att de ser väldigt sexigt ut, dessutom skulle jag vilja ha dem i en storlek mindre så att jag får en "morot" till min diet så jag snart kanske får bukt med min sjukdom (som är 100% viktrelaterad)och nöjd med mig själv!

skriven
#26: Natalie

109 kr, är väldigt billigt för en trosa. och just det priset på de trosparet jag vill ha, nämligen; Hipstertrosa i spets och snörning i storlek s :)



Varför just jag vill ha detta, och vinna dessa läckra trosor är för att jag på senare tid varit så upptagen med skola, praktik, studier osv då jag går sista året på gymnasiet. Jag skulle därför nu för min, och min pojkväns skull vilja vinna trosorna så jag kan oss både på bättre humör (:

skriven

Kommentera inlägget här :